Viorel Lis, vrea sa fie tata la 76 de ani. Cei doi au facut anuntul cu putin timp in urma

Dupa o lunga asteptare, Oana și Viorel Lis vor deveni părinți și aceasta veste a socat multa lume, nimeni nu se astepta.

Chiar daca cei doi prezinta cel mai controversat cuplu din lumea mondena romaneasca, dar departe de ochii oamenilor, aceastia duc o viata normala si vor sa aiba un mostenitor care sa le binecuvanteze viata.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți
Încă de când s-au căsătorit, nimeni nu a fost de acord cu aceasta relatie si se banuia ca nu va dura asa de mult, dar cuplul le-a dat oamenilor peste nas si le-a demonstrat ca se poate! Astfel, acestia vor sa mai adauge un membru in familie, un mic copil care le va umple casa cu bucurie.

Oana și-a dorit foarte mult un copil, dar a așteptat momentul oportun pentru a face pasul și, iată că, acesta a venit acum, fapt ce o împlinește complet.

“Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis, este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a declarat Oana Lis pentru Antena Stars.

În trecut, Viorel era dispus să își lase soția să facă un copil cu altcineva, pentru că știa cât de mult își dorește să devină mamă și voia să o vadă fericită. Nu a mai fst necesar, pentru că au decis să meargă pe calea adopției.

Dacă nu ar fi fost pandemia care să le dea planurile peste cap, probabil că, acum se bucurau deja de al treilea membru al familiei.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon