VIDEO! Explozia din Beirut a provocat cel putin 10 victime!

Stire de ultima ora! A avut loc o explozie devastatoare in capitala Libanului. Cauza exploziei este deocamdata necunoscuta, dar aceasta a cauzat cel putin 10 victime in portul Beirut. Crucea Rosie a Libanului a anuntat ca victimele sunt ingropate sub cladirile daramate.

Explozia a fost atat de puternica incat a acoperit toata capitala cu un fum negru. Momentul exploziei s-a auzit in tot orasul, provocand panica si multe stricaciuni in randul cladirilor.

Explozia a provocat daune materiale importante si cel putin 10 victime 

Potrivit unor surse militare citate de presa libaneză, deflagraţia este rezultatul unui accident, nu al unui atac.“Potrivit informaţiilor preliminare, explozia din port nu este un atac terorist”, anunţă grupul media Al-Mayadeen, afiliat organizaţiei şiite Hezbollah.

Conform ultimelor informații, mai mulți oameni sunt blocați sub dărâmături, iar ministrul Sănătății libanez a vorbit de un număr mare de răniți și de daune foarte mari.Explozia uriașă din Beirut a ucis cel puțin 10 persoane, au declarat pentru Reuters surse din securitatea locală și medicală. Exploziile au spulberat clădirile și au transformat străzile orașului în ruine.

O femeie care locuieşte la câţiva kilometri depărtare de locul exploziei a declarat că geamurile i-au fost sparte. “Am crezut că este vorba despre un cutremur”, a afirmat Rania Masri pentru CNN. “Apartamentul s-a mişcat pe orizontală şi dintr-odată am simţit o explozie şi toate uşile şi ferestrele au fost sparte.

Explozia s-a produs într-un moment sensibil, odată cu prăbușirea economică a țării.

 

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon