Roxana Vancea a spus adevarul despre relatia ei cu Elena Popa

Elena Popa si Roxana Vancea au ramas prietene bune dupa anuntul despartirii, iar faptul ca Elena si-a luat viata a socat multa lume din mediul online, dar mai ales pe Roxana.

Motivul pentru care Elena a decurs la acest gest este inca necunoscut, iar apropiatii acesteia nici macar nu au informatii sigure cu privire la locul in care aceasta se mutase, in timp ce unii spun ca ar fi locuit in Spania, altii spun ca se afla, de fapt, in Italia.

Dupa ce Elena Popa a decedat, s-a aflat adevarul despre relatia acesteia cu Roxana Vancea. 

In anul 2015 Elena a fost prezentata ca fiind iubita Roxanei, in urma declaratiei: „Imi plac si femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai speciala. Doar ea”, dar dupa decesul Elenei adevarul a iesit la suprafata. Se pare ca cele doua fete nu au fost niciodata intr-o relatie si ca in tot acest timp fusese doar o strategie.

Dupa decesul Elenei Popa, Roxana Vancea a rabufnit, afirmand ca Elena Popa nu a fost niciodata iubita ei si ca totul a fost doar o strategie. Se pare ca Roxana se saturase de avansurile barbatilor, asa ca a declarat ca ii plac mai mult femeile pentru a fi lasata in pace.

„N-a murit iubita lu’ Vancea, a murit o fata tanara si frumoasa, un om bun, o prietena buna, care a acceptat la un moment dat sa joace rolul iubitei lu’ Vancea. Pentru ca Vancea nu mai putea nici sa se salute pe strada cu un barbat, ca imediat o si combinau prin articole. A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici macar drumul spre groapa nu ii e lasat liber. Odihneste-te in pace, prietena draga”, a fost mesajul postat de Roxana Vancea pe Instagram.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon