Razvan Simion si Lidia Buble, vazuti din nou impreuna la scurt timp dupa despartire

Lidia Buble şi Răzvan Simion au trait o iubire ca in povesti timp de 5 ani, dar nu cu mult timp in urma relatia celor doi s-a destramat, motivele nefiind facute publice. Cei doi au hotarat ca este mai bine sa tina detaliile pentru ei, anuntand doar ca au ramas amici.

Lidia Buble si Razvan Simion, vazuti din nou impreuna la scurt timp dupa despartire

Razvan Simion a fost vazut ducandu-se la o locuinta din Dorobanti, unde era parcata masina cantaretei. Dupa ceva timp, din locuinta a iesit chiar Lidia Buble, acompaniata de catre dansatoarele ei, toate fiind aranjate ca pentru spectacol. Acestea l-au urmarit pe Razvan pana la SUV-ul acestuia, dupa care au plecat spre o locatie necunoscuta.

Realitatea din spatele relatiei celor doi 

Fanii cuplului spera ca acestia se gandesc la o impacare, dar adevarul este ca cei doi deja nu mai locuiesc impreuna si ca se intalnesc doar pentru ca prezentatorul de la Antena 1 a devenit intre timp si managerul cantaretei, acesta ocupandu-se personal de toate intalnirile si contractele Lidiei. Cine stie, la cat timp petrec cei doi impreuna, s-ar putea sa auzim de o impacare curand.

Chiar daca Razvan si Lidia au incheiat relatia, apropiatii acestora spun ca cei doi nu pot sta departe unul de celalalt, declarand chiar ca se vad pe ascuns, departe de ochii curiosi ai fanilor.

„Nu pot sta departe unul de celălalt, se văd, n secret, cel puțin o dată pe săptămână. Mi-aș pune toți banii că vor fi din nou împreună, că, de fapt, se iubesc și că sunt în perioada de negocieri de dinainte de căsătorie”, au spus apropiații celor doi, relatează sursa citată.

Mai mult decât atât, Lidia Buble poartă în continuare inelul de logodnă primit din partea renumitului prezentator de la Antena 1. În plus, Răzvan Simion o lasă pe frumoasă artistă să conducă mașina pe care se pare că i-ar fi făcut-o cadou.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon