Mihaela Radulescu revine la TV. Detalii despre emisiunea pe care o va prezenta

Mihaela Rădulescu revine la Pro Tv, dupa ce a semnat un nou contract cu postul de televiziune. Bruneta va aparea in curand pe micile ecrane, prezentand o forma imbunatatita a emisiunii ,,Ferma”

Este al doilea an consecutiv in care frumoasa prezentatoare TV va delecta aceasta emisiune cu prezenta ei, doar ca de aceasta data show-ul  va purta numele de ,,Fermieri versus Orășeni”, fiind vorba de un sezon nou în care 16 concurenți se vor înscrie pentru o experiență cu multe lipsuri în viața de zi cu zi.

„Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de Ferma. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla”, a declarat Mihaela Rădulescu, informează click.ro.

Mihaela Rădulescu, din nou pe micile ecrane, la Pro TV. Ce emisiune va prezenta

„Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmărită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte «delicii», pentru că la Ferma viața e grea și plină de surprize pentru toată lumea.

Iubesc amestecul de emoții, și împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a completat renumita prezentatoare TV.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon