Horoscop 5 August 2020 – Capricornii isi vor mari veniturile

Horoscop 5 august 2020

Berbec

Înainte de amiază este posibil să întâmpinați dificultăți financiare, însă nu este cazul să vă îngrijorați, fiindcă este o situație de scurtă durată. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptați, sunt șanse să vă îmbunătățiți situația financiară. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu acordați suficientă atenție familiei.

Taur

Aveți șanse reale de succes în plan sentimental și în viața socială. După-amiază este posibil să aflați o veste bună, care vă determină să vă schimbați programul. Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională și în plan financiar. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Gemeni

Relațiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauza că vă susțineți punctul de vedere cu încăpățânare. Chiar dacă sunteți sigur că aveți dreptate, astrologii vă sugerează să fiți flexibil și diplomat. Pentru a depăși mai ușor o dezamăgire în plan sentimental, vă puteți bază pe sprijinul prietenilor.

Rac

Se pare că parcurgeți o perioadă favorabilă în plan social. Este de așteptat că relațiile cu cei din jur să decurgă fără probleme. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în ceea ce privește călătoriile de plăcere sau concediul. Dacă aveți de luat decizii importante în plan profesional, ar fi bine să cereți sfatul unei persoane cu experiență.

Leu

Este posibil să întâmpinați dificultăți în plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie delicată. Ziua de azi este foarte bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională sau în afaceri. Eforturile pe care le depuneți în această perioadă au șanse mari să dea rezultate în scurt timp și să aducă beneficii importante. Pentru azi, astrologii va sfătuiesc să evitați speculațiile financiare.

Fecioară

Este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilități la locul de muncă sau pentru a începe o activitate extraprofesională. Aveți șanse mari de reușită în activitățile intelectuale și în plan social, mai ales datorită farmecului personal și ingeniozității de care dați dovadă. În a doua parte a zilei este posibil să primiți o veste mai puțin plăcută de la o persoană apropiată, în legătură cu un proiect comun.

Balanță

Este un moment propice pentru a pune la cale o nouă afacere menită să vă crească veniturile. Prietenii și partenerul de viață vă susțin moral și vă ajută. După-amiază este posibil să aveți o discuție aprinsă cu un membru al familiei. Ca să evitați tensionarea relației pe termen lung, astrologii vă recomandă să fiți cât mai diplomat și înțelegător. Ar fi bine să petreceți mai mult timp cu familia și să comunicați mai mult cu cei dragi.

Scorpion

Vă recomandăm să nu vă faceți un plan foarte precis pentru astăzi, pentru că se întrevăd evenimente neașteptate. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte care nu suportă amânare. După-amiază aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Săgetător

Înainte de amiază se întrevăd câteva drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Spre seară este posibil să vă pregătiți pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viață. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Ceea ce puneți la cale azi are șanse să se realizeze destul de repede.

Capricorn

Este o zi bună pentru a face planuri în legătură cu o afacere nouă, care v-ar putea crește veniturile în scurt timp. Relațiile cu familia și cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. În partea a două a zilei s-ar putea să aveți o întâlnire neașteptată care vă face multă plăcere. Vă sfătuim să nu neglijați persoanele mai în vârstă.

Vărsător

Se pare că parcurgeți o perioadă favorabilă în plan profesional sau în afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui să apăra în scurt timp și să fie cel puțin satisfăcătoare. Intuiția vă ajută să aveți inițiative apreciate de cei din jur, atât în familie cât și la locul de muncă. S-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte împreună cu o persoană apropiată. Vă sfătuim să nu neglijați odihnă.

Pești

În prima parte a zilei este posibil să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit sau să fiți promovat. Vă puteți aștepta la responsabilități mai mari, dar și la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață și să țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență din familie.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon