Horoscop 3 August 2020 – Vesti bune pentru Varsatori

Horoscop 3 August 2020

Vibraţia zilei este 3 o sa ne intelegem mai bine cu persoanele din jurul nostru.

LEU: O definitivare, vi se aprobă un transfer, o plecare în vacanţă, o achiziţie, fie ea şi în rate, şi o să scăpaţi de nişte griji, de nemulţumiri.

FECIOARĂ: E momentul să va-ngrijiti de sănătate, să vă şi odihniţi, să nu mai amânaţi concediul sau să faceţi numai treaba pe-acasă în zilele libere, să vă şi relaxaţi.

BALANŢĂ: Sunt lucruri pe care v-aţi promis mai demult că le rezolvaţi şi n-aţi făcut-o, acum însă vi se oferă o nouă oportunitate să-ncheiati cu brio nişte situaţii.

SCORPION: Poate faceţi un bilanţ financiar, achitaţi rate, facturi ca să nu se-adune restanțe după venirea din concediu, să fiţi cu cheltuielile la zi.

SĂGETĂTOR: Noutăţi care să vă ţină în priză, să v-ajute să vă orientaţi şi mai bine în sfera profesională, să faceţi performanţă, c-aşa sunteţi obişnuiţi.

CAPRICORN: Poate găsiţi bilete mai ieftine în străinătate, să staţi câteva zile la relaş, să respiraţi alt aer şi să va-ntoarceți refăcuţi, numa buni de treabă.

VĂRSĂTOR: O să perfectaţi o situaţie contractuală şi să vă asiguraţi un venit constant, să nu rămâneţi descoperiţi după ce se termină concediul şi, evident, banii.

PEŞTI: Se poate să investiţi nişte bani în reparaţia casei, a maşinii, sunt lucruri pe care le-aţi plănuit în primăvară şi de care vă puteți ocupa în perioada asta.

BERBEC: Puteţi întâlni pe cineva care să vă facă fericiţi şi să vă şi căsătoriţi, dacă nu în toamna asta, poate la anul, că să legalizaţi relaţia.

TAUR: Ar trebui s-o duceţi mai bine cu banii, să mai daţi de o sursă de venit ca să le asiguraţi alor voştri tot ce au nevoie, să vă meargă şi mai bine în familie.

GEMENI: Se poate să nimeriţi o conjunctură favorabilă angajării altundeva şi să nu rataţi o astfel de oportunitate care v-ar aduce un plus de vizibilitate.

RAC: Poate organizaţi câteva ieşiri prin împrejurimi, dacă bugetul nu vă permite şi vă duceţi mai departe, în ţară, în străinătate, să vă recreaţi.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon