Gestul emotionant facut de fostul sot al Andreei Balan. A demonstrat ca are un suflet bun

George Burcea continua sa fie criticat dupa despartirea de Andreea Balan si este intrebat mereu despre relatia dintre el si copiii lui. Aratand din nou cat de preocupat este de soarta micutilor, actorul a luat decizia de a se alatura ONG-ului Salvati Copiii, care este cunoscut drept cea activa organizatie in domeniul ajutarii copiilor.

In tara noastra sunt mii de copii care se confrunta cu saracia, foametea si cu neajunsurile, iar viciile parintilor sunt alte motive din cauza carora acesti copii nu au avut acces nici la o educatie corecta. Din aceasta cauza, George nu a mai stat pe ganduri si s-a alaturat organizatiei pentru a putea contribui la schimbarea in bine a viitorului acestor copii. De asemenea, actorul povesteste cu greu despre copilaria sa alaturi de un tata abuziv si despre experientele neplacute pe care acesta a trebuit sa le indure.

Chiar dacă acum pe plan profesional a cunoscut succesul, actorul isi aminteste cu suferinta de momentele in care tatal sau il trimitea sa caute mancare prin gunoaie si este constient de faptul ca astfel de fenomene se mai intampla chiar si in ziua de azi in sute de familii.

George Burcea a demonstrat ca are un suflet bun. Fostul soț al Andreei Bălan sare în ajutorul copiilor sărmani
„Începând de astăzi voi fi parte din echipa @salvațicopiii_iași , iar împreună ne dorim sa-i ajutăm pe cei 120 de copii care frecventează zilnic centrul pentru a lua o masa caldă sau a participa la diferite activități extrașcolare. Din nefericire eu știu cum este să nu ai ce mânca ( sau să mănânci din gunoi), să nu ai unde dormi sau să provii dintr-o familie dezorganizată care nu poate să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.”

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon