Culita Sterp iubeste din nou! Cei doi au plecat in vacanta

Culiță Sterp iubeste din nou! Artistul are o noua iubita pe nume Iliescu Daniela, iar cei doi sunt foarte fericiti impreuna, fapt dovedit prin postarile de pe retelele de socializare.

Culiță Sterp, nebun după noua lui iubită. Unde au ales cei doi sa plece in vacanta?

Culiță Sterp și noua lui iubită, Daniela, se înțeleg foarte bine și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă încearcă să țină totul departe de ochii curioșilor. Cei doi preferă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre relația lor, dar cu toate acestea, mai sunt și momente în care fac publice detalii din viața lor personală. La fel s-a întâmplat și acum, când Culiță Sterp a postat pe instagram mai multe filmulețe în care apare alături de iubita lui.

Cei doi se află pe litoral și au fost surprinși în timp ce serveau cina la terasă. Din imagini se vede clar că artistul este îndrăgostit nebunește de actuala iubită, semn că relația lor este una serioasă.

Culita Sterp a declarat ca isi doreste sa intemeieze o familie!

După despărțirea de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a preferat să se concentreze mai mult pe activitatea sa profesională și să nu își mai expună viața personală. După o perioadă în care nu a mai dat detalii legate de acest subiect, artistul a dezvăluit că iubește din nou și chiar le-a arătat-o tuturor pe noua lui iubită. Cântărețul se pare că este mai fericit ca niciodată și dacă ar fi să luăm în calcul cele mai recente declarații, acesta plănuiește să își întemeieze cât mai repede o familie.

Sursa: KanalD.ro

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon