Corina Chiriac a renuntat la cariera TV si s-a apucat de scris

Cu ce se ocupă Corina Chiriac de când a renunțat la emisiunea de la Național TV

Corina Chiriac a renuntat la cariera TV, dupa cei 12 ani in care a fost prezentatoare in cadrul unei emisiuni de la National TV. Artista a simtit ca a venit timpul sa faca o schimbare in viata ei, o schimbare la care visa de mult timp. Din luna mai si pana acum, aceasta si-a indreptat toata atentia si energia in scrierea unei carti.

Fosta prezentatoare TV isi dorea de ani buni sa scrie acesta carte, deoarece in cei 70 de ani de viata s-a ales cu o gramada de ganduri si povesti ce merita a fi impartasite cu fanii sai. Astfel, nu a mai stat pe ganduri si a trecut pe foi toate amintirile sale, pana a reusit sa-si implineasca dorinta.

Artista a trimis deja cartea la tehnoredactare

Cum nu a pierdut deloc timpul, artista spune ca in curand vom putea achizitiona aceasta carte. Cântăreața a venit recent cu o vestă bună în mediul online unde a transmis că a trimis deja cartea la tehnoredactare. Solista de muzică ușoară speră din totul sufletul ca aceasta să fie lansată în toamnă, poate chiar de ziua sa de naștere care are loc pe 26 octombrie.

„Dragi prieteni, bun găsit. Am terminat cu bine de scris cartea amintirilor, azi am trimis textul la doamna care îmi face tehnoredactarea. Mi-ar plăcea să o lansez la toamnă, de ziua mea ! Să vedem…”, a scris artista pe pagina de Facebook.

Totodată, Corina Chiriac are planuri mari legat de noul său proiect și visează să meargă în turneu prin țară cu prima sa carte. Fosta prezentatoare a emisiunii „Opriți timpul” a mărturisit că scrierea amintirilor a consumat-o emoțional și i-a mâncat foarte mult timp.

„Îmi doresc un turneu cu viitoarea mea carte, cu conferinţe cu fani, cu oameni pe care să-i văd față în față, pe viu. Eu dacă n-aş fi cântat, n-aş fi avut aşa succes, eu vorbesc cu oamenii, mă confund cu publicul.”, a declarat artista.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon