Ce face Mirela Vaida in izolare? Se pare ca profita din plin de timpul liber

Emisiunea ,,Acces Direct” s-a suspendat temporar,  deoarece mai multi angajati au fost testati pentru coronavirus, iar rezultatele au iesit pozitive. Printre acestia se numara Vulpita si Viorel, care au fost trimisi in carantina la domiciliu. Restul angajatilor, precum si prezentatoarea Mirela Vaida vor sta in izolare la domiciliu pentru a nu fi expusi riscului de infectare cu COVID-19.

Prezentatoarea TV le-a aratat fanilor intr-o postare pe Instagram cum isi petrece timpul in izolare. Aceasta profita din plin de vremea buna si iese in curte pentru a se relaxa la soare. Se pare ca Mirelei ii prinde bine aceasta izolare pentru ca poate petrece mai mult timp alaturi de familia ei.

„Nu-i rău nici în izolare”, a scris frumoasa prezentatore la descrierea pozei de pe Instagram.

Platoul ,,Acces Direct” a fost eliberat si dezinfectat pentru a nu exista riscul de infectare cu COVID-19. Nimeni nu stie deocamdata cand isi va relua activitatea, dar angajatii emisiunii profita din plin de timpul liber.

Anuntul a fost facut chiar de Mirela Vaida: „Bună dimineața! Luni, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!

Tocmai de aceea, s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale.

Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic!

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon