Bianca Dragusanu si Alex Bodi, ganduri de nunta la scurt timp dupa impacare

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis sa mai dea o sansa relatiei lor, si se pare ca sunt mai fericiti ca niciodata. Chiar vedeta a declarat ca vrea sa se recasatoreasca cu Alex, pentru ca isi asuma din plin aceasta impacare. La cat de bine se inteleg cei doi, in scurt timp o vom vedea din nou pe Bianca in rochie de mireasa.

Fosta prezentatoare TV si omul de afaceri sunt intr-o relatie de 2 ani, timp in care au avut parte si de momente frumoase, si de momente mai putin placute, dar important este ca au trecut peste toate impreuna si s-au intors unul in bratele celuilalt, lasand trecutul la o parte.

În ultimul timp cuplul a iesit in public numai împreună, cu zâmbetul pe buze, semn că iubirea lor este mai puternică ca niciodată, dovadă fiind chiar declarația fostei asistente a lui Dan Capatos care a mărturisit că se pregătește să devină doamna Bodi în cel mai scurt timp.

Bianca Drăgușanu, veste mare despre relația cu Alex Bodi. Se pregătește de nuntă

„Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat Sofia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase…Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a declarat frumoasa blondină despre planurile de viitor pe care le are alături de afaceristul din Mediaș, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Ce declaratie i-a facut vedeta lui Alex Bodi

„Mai avem două luni până se fac doi ani de când ne chinuim unul pe celălalt. Nu am zis niciodată nimic rău de el (Alex Bodi) pentru că nu am cum să vorbesc vreodată rău de un om cu care am sentimente atât puternice și o legătură atât de frumoasă.

Mulțumesc foarte mult dragul meu”, a fost declarația emoționantă pe care Bianca Drăgușanu i-a făcut-o iubitului ei în platoul emisiunii prezentate de Cove și Adela Popescu.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon