Angela Rusu, fericita dupa ce a scapat de 26 de kilograme! Priviti cum arata acum solista:

Angela Rusu a fost mereu atenta la alimentatia sa pentru a se mentine in forma, dar in 2018 a decis ca este mai bine sa consulte un nutritionist pentru rezultate mai eficiente si pentru un stil de viata mai sanatos. Astfel, artista a reusit sa slabeasca 26 de kilograme si este foarte fericita de rezultat.

La varsta de 46 de ani, solista are un trup de invidiat, cu care se mandreste in fata fanilor. Datorita aparitiei sale, multa lume ar spune ca este cu mult mai tanara, dar de fapt, in spate se afla multa vointa si strictete in ceea ce priveste dieta.

Cu 2 ani in urma Angela cantarea 93 de kilograme, dar in momentul actual cantareata a reusit sa ajunga la 67 de kilograme si spune ca nu se opreste aici. Chiar daca se lauda cu un corp aratos, fara operatii estetice, frumoasa solista spune ca mai vrea sa scape de inca 7 kilograme pentru a ajunge la greutatea sa ideala, dar acest lucru se va intampla cu timpul.

Cântăreața Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme. Cum arată acum

Cântăreața de muzică populară a povestit într-un interviu cum a luat decizia de a slăbi, dar și cine a fost persoana care a susținut-o necondiționat în acest demers. Mamă a două fete, Angela Rusu a fost sprijinită și încurajată neîncetat de soțul ei, Marius Moldovan.

Îndrăgita solistă a decis să-și schimbe radical stilul de viață când a realizat că nu o mai cuprind hainele și costumele populare, acestea având nevoie mereu de ajustări. Vedeta s-a consultat cu un medic nutriționist din Oradea care i-a făcut un program personalizat, pe mai mulți pași.

„Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 kg la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana.

În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate. M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius, din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm.”

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon